Selvbetjent lagerløsning på ditt lager?

Image
Garasjeport med kodetablå og nettplattform
Image
Garasjeport med kodetablå og nettplattform

Sirkens Selvbetjente klikk og hent-løsning for Byggebransjen: Reduser Avfall og Øk Bunnlinjen

I byggebransjen står vi overfor en enorm utfordring når det gjelder avfallshåndtering. Med hele 2,14 millioner tonn produsert i 2021, er det avgjørende å finne innovative løsninger for å redusere denne belastningen på miljøet og samtidig øke verdien av overskuddsmaterialer. Sirkens nye pakkeløsning for selvbetjent lager adresserer denne utfordringen ved å tilby en bærekraftig plattform som gjør det enklere å omsette overskuddsvarer.

 

Utforsk vårt  selvbetjente teknologiske system som er skreddersydd for å optimalisere omsetning av ombrukbare materialer i byggenæringen. Vår plattform er designet for å møte behovene til både bransjen og markedet, og gir deg en sømløs opplevelse for overskudd i byggeprosjekter.

 1. Tilgang til Sirken ombrukssentraler: Bli en partner og tjen penger på ditt overskudd. Ta kontakt med oss på ingvar@sirken.no

 2. Registrer varer: registrer overskuddsmaterailer og ombrukbare produkter fra ditt prosjekt på www.sirken.no/varemottak 

 3. Lever varen til din nærmeste ombrukssentral: Finn en oversikt over våre lokasjoner på www.sirken.no

 4. Motta penger for avfallet ditt: Vår plattform er utviklet med fokus på å gi tilbake penger for det vi omsetter. Vi omsetter 

Hvordan det Fungerer for kunden. 

 1. Bestill fra www.sirken.no: Utforsk vårt utvalg av byggematerialer og utstyr på nettstedet vårt. Legg enkelt til ønskede varer i handlekurven.

 2. Få kode og beskrivelse: Er du privatperson betaler du med vipps. Er du bedrift ber du om faktura. Motta sms med kode og veibeskrivelse til hentested.

 3. Hent Varene Dine: Dra til hentelokasjon å tast inn koden din. Gå inn i ombrukssentralen å hent varen din. 

Ved å implementere vår selvbetjente teknologi fra www.sirken.no, tar du steget inn i fremtiden for effektiv ombruk. Optimaliser ressursene dine, spar tid og penger, og sikre deg en konkurransefordel med vårt innovative system. Velkommen til en smartere måte å håndtere materialer på!

 

Bakgrunn: En Overflod av Overskuddsmaterialer

I dagens byggebransje ender omtrent 20% av de 2,14 millioner tonnene avfall opp som overskuddsmaterialer. Disse materialene, som ofte er fullt brukbare og av høy kvalitet, blir dessverre kastet på grunn av utfordringer knyttet til transport, lager og håndteringskostnader. Denne praksisen er ikke bare kostbar, men også miljøskadelig.

 

Sirkens Selvbetjentteknologi: En Smart Løsning for Overskuddsvarer

Sirkens Selvbetjentteknologi, tilgjengelig på markedsplassen sirken.no, har som mål å endre denne praksisen. Gjennom en enkel, men effektiv tilnærming til selvbetjente lagre, gir Sirken en plattform for byggebransjen som gjør det mulig å omsette overskuddsvarer på en kostnadseffektiv måte.

 

Fra Lager til Selvbetjent Butikk

Løsningen er enkel. Har du et lager som kan gjøres om til en selvbetjent butikk? Alt du trenger er en port og et lager, og Sirkens tar seg av resten. Gjennom installasjon og drift av selvbetjente lagre gir Sirken deg muligheten til å bli sitt eget outlet. Dette gir ikke bare en ny inntektsstrøm, men reduserer også avfallsmengden betydelig.

 

Fordeler med Sirkens Selvbetjente Lagerløsning:

 

 1. Bærekraftig Praksis: Ved å omsette overskuddsvarer reduserer bedrifter sin miljøpåvirkning og bidrar til en mer bærekraftig bransje. Dette er spesielt bra for firma som trenger BREEAM-poeng i både WST01 og MAT06
 2. Økonomisk Gevinst: Å selge overskuddsvarer gjennom Sirken gir bedrifter muligheten til å tjene penger på materialer som ellers ville blitt kastet.
 3. Enkel Implementering: Med kun en port og et lager trengs minimal innsats for å implementere Sirkens Selvbetjente løsning
 4. Markedsplass for Overskuddsvarer: Sirken.no fungerer som en digital markedsplass der bedrifter kan vise frem og selge sine overskuddsvarer til en bredere kundebase.

 

Veien Mot en Grønnere Fremtid

Sirkens Selvbetjente Lagerløsning representerer et skritt i riktig retning for byggebransjen. Ved å ta i bruk denne innovative tilnærmingen til overskuddsmaterialer, kan bedrifter ikke bare redusere sitt økologiske fotavtrykk, men også styrke sin økonomiske posisjon. Dette er en mulighet til å transformere overskudd til verdier, samtidig som man bidrar til en mer bærekraftig fremtid. 

Vil du vite mer?